Storytellers

Ontmoet onze storytellers

Het Bike Stories Festival draait rond verhalen, ervaringen en puur fietsplezier. Je kan ook van de fiets genieten door er gewoon naar te luisteren. Zeker als de verhalen zo inspirerend zijn. Bike Stories selecteerde enkele bijzonder storytellers om hun verhaal te doen. Ontmoet ook de experts aan de verschillende fietsstandjes. Je krijgt er alle antwoorden op je vragen over Santos, Achielle, Velo de Ville en Urban Arrow. Om nóg meer te genieten van je fiets.

Robbert

Santos bikes

Robbert is de eigenaar en bezieler van Santos-fietsen. Een vat vol kennis, passie en prachtige verhalen. Wat is het verhaal achter dit topmerk? Wat is het dat een Santos tot je fiets voor het leven maakt? Robbert vertelt er graag over. 

We leaf profielfoto

Zoë & Olivier

We Leaf

Zoë en Olivier vertrekken op de fiets op reis
zonder ervaring, zonder tijdslimiet en zonder plan. Vier jaar later hebben ze ruim 40.000 kilometer afgelegd. Op de fiets, met de kano, op ski’s, in een zeilboot, te voet en zelfs op skates. Allemaal op de kracht van hun spieren. Langzaam en duurzaam. 

Wouter

Velo de Ville

Het fietsplezier van een Velo de Ville begint al in de winkel, bij de samenstelling van je fiets. De mogelijke combinaties zijn ontelbaar. En dan heb je nog de bike styling: zoveel kleuren, zoveel accessoires. Wouter legt graag uit waarom jouw droomfiets wel eens een Velo de Ville kan zijn. 

Koen

Rohloff & Gates expert

Veel doorgewinterde fietsers kiezen voor een Rohloff-naaf. Oerdegelijk, niet kapot te krijgen. Net daarom is de Rohloff het meest geliefde versnellingssysteem van alle vakantiefietsers. Maar wat is precies het geheim? Koen legt het haarfijn uit.

Dominique

Urban Arrow

Al van in het begin wilde Urban Arrow hét alternatief zijn voor de auto in de stad, en het is daar ook in geslaagd. Want de hippe, krachtige bakfiets kan een enorme vracht vervoeren. Én kleine kinderen hebben niet liever dat papa of mama hen door de stad rijdt. 

Tim

Now Company

Custombuilt fietsmerken zijn fietsen met karakter. Niet alleen de onderdelen, ook de bike styling is een essentieel onderdeel bij de aanschaf. Je kan je fiets pimpen op allerlei manieren. Tim inspireert je graag met tal van fietsaccessoires en gadgets. Benieuwd wat hij allemaal meebrengt!

John

i:SY

Zo een compacte fiets met zoveel comfort is bijna ongelooflijke. John legt uit hoe dat kan.

Philip, expert fietsverzekering

Philip

Enra verzekeringen

Dat je je fiets met een slot beschermt is de normaalste zaak, maar moet je de fiets ook verzekeren? Philip staat je graag te woord wat het voordeel is van je fiets verzekeren en wat er nu juist gebeurd in geval van diefstal.